Duurzaamheid Mune

Duurzaam

Het ontwerp van onze dekbedovertrekken zijn in een tijdloos design. Wij bedrukken bewust geen teksten, patronen of plaatjes in onze dekbedovertrekken. Dat is niet alleen om jou een fijne nachtrust te geven, maar ook omdat het overtrek op deze manier nooit gaat vervelen. Daarbij maken we onze dekbedovertrekken op bestelling. Zo kan je je dekbedovertrek jaren gebruiken én voorkomen we textielverspilling. Contact

Zichtbaar vs onzichtbare impact op de wereld

Met onze producten kunnen wij onderscheid maken in de zichtbare én onzichtbare impact die wij hebben op de onze lieve planeet aarde!

Onzichtbare impact:

De onzichtbare impact die wij leveren door middel van onze producten is door ondersteuning te bieden aan de midden-klein textielboeren in Europa. Op deze manier kunnen wij een ook een handje bijdragen door bij hen het textiel in te kopen!

Zichtbare impact: Het is een hele klus om een bed te verschonen

  • Allereerst zoek je naar de hoofdzijde van het overtrek,
  • Daarna moet het dekbed in het overtrek,
  • Vervolgens merk je dat het niet goed in puntjes van overtrek zit…
Wij hebben alle problemen rondom het bed verschonen verholpen. Dit hebben wij gedaan door een nieuw ontwerp te geven aan de traditionele dekbedovertrekken. Het ontwerp is geïnspireerd door senioren en mensen met een fysieke beperking.

Zo hebben we écht nagedacht over het ontwerp. Het overtrek heeft niet alleen 100% natuurlijke stoffen, maar is het ook gebruiksvriendelijk. Het dekbedovertrek heeft 2 verticale strepen waardoor je in één oogopslag kan zien waar de hoofdzijde van het overtrek zich bevindt. Daarnaast bevat het overtrek een lange rits aan drie zijden waardoor je het overtrek openritst, het dekbed erin legt en het weer dichtritst.

 

Oh, en het probleem met het dekbed dat, tijdens de nachten, verschuift is nu ook verholpen… Want wij hebben speciale gleuven ontworpen, waardoor je makkelijk je dekbed kan grijpen en goed in de puntjes van het overtrek kan schuiven. Zo heb je altijd een strak en fris hotellook in je eigen slaapkamer!

Contact “We zorgen niet alleen voor de planeet, de katoenboeren, maar ook voor jou en ondersteunen je zelfredzaamheid.” Muné Bedding