Ons verhaal

Wij vinden dat iedere slaapkamer gevuld moet zijn met positiviteit. Een fijne terugtrekplek met een gevoel van rust en tijdloosheid. Waar je altijd zonder gedoe kunt doen waar je zin in hebt. Lees meer over onze missie in de slaapkamer.

Hoe het begon

Muné groeide van kleine slaapkamerfrustratie tot luxe beddengoedmerk. De bedenkers stonden wekelijks te stoeien met hun dekbedovertrek. Iedere week was het weer een uitdaging om dit huishoudelijke klusje snel af te vinken. Dat moet toch zonder gemopper kunnen? Met gemak en een mooi interieur in het achterhoofd kwam het dekbedovertrek met rits tot stand. Praktisch en van rijke kwaliteit. Het Muné-overtrek.

Onze droom

Muné maakt slaapkamers stressvrij. Met een gebruiksvriendelijk overtrek blijven frustraties buiten de deur en krijg je er iedere week een kwartier tijd bij. Zo heb je alle energie om te doen waar je écht blij van wordt.

Een fris bed in 3 stappen

1. Neerleggen

Haal je beddengoed af, leg een fris Muné-overtrek neer en rits ‘m open.

2. Instoppen

Leg je dekbed er bovenop en steek de hoeken op hun plek.

3. Dichtritsen

Rits ‘m zonder gedoe dicht. Bye verschoonfrustraties!

Lekker makkelijk

Van dekbeddansje naar je bed verschonen in één ritsbeweging. Met een handige ingebouwde rits blijft er meer tijd over om lekker te leven. Of slapen.

dekbedovertrek met rits

Lekker luxe

Met een overtrek katoensatijn trakteer je jezelf iedere nacht weer op dat heerlijke hotelgevoel. Het is zacht, verkoelend en kreukvrij. Je verdient het.

Lekker schoon

Niets overtreft het gevoel van een net verschoond bed. Met zoveel gemak in de slaapkamer ervaar je dat vanaf nu nog veel vaker.