Herroepingsrecht Muné

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag van uw ontvangst van de producten. Na herroeping heb je nog eens 14 dagen om de producten terug te sturen.

Maatwerkartikelen zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht. Ook hygiëne artikelen zoals de Muné-overtrekken, waarvan de verzegeling na de levering is verbroken kunnen niet geretourneerd worden.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, hoor je de retour via mail of het contact formulier aan te melden. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (onderaan deze pagina), maar bent hiertoe niet verplicht.

De kosten van het retour sturen nemen wij eigenlijk altijd voor onze rekening. Dit geldt alleen voor zendingen binnen Nederland.

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen je voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij betalen je meestal dezelfde week of anders uiterlijk 14 dagen terug; in ieder geval zul je voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Retourneren is gratis via PostNL als je gebruikmaakt van ons antwoordnummer.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Onze gegevens en tevens ook het retouradres:

Muné                                                                             
Postbus 96049
1069 DR Amsterdam

Download het retourformulier hier: Retourformulier Muné